Everroll - Basic- Berlin

Prisen er pr. rulle - En rulle indeholder - 12,5 m²

Sælges kun i hele ruller.
Mål: L x B, m.: 10 m x 1,25 m.
Farve: Sort m. medium granulat korn med grå gnister.

Everroll gummigulv til fitness, sport og performance i forbindelse med f.x. fitnesscentre, styrketræning - vægttræning mv.

Everroll Performance er et elastisk gummigulv, der anvendes i tusindvis af fitnesscentre og sportscentre jorden rundt. Everroll sportsgulve er fremstillet af en kombination af forskellige elastomerer, som medfører en enestående holdbarhed og elasticitet. Derfor er Everroll den ideelle gulvbelægning til arealer udsat for store mekaniske belastninger, hvor der stilles store krav til skridsikkerheden. Everroll sportsbelægningens elasticitet skåner bevægeapparatet under sport og arbejde og understøtter den sportslige performance for både amatør- og professionelle idrætsudøvere.

Hårde belastninger. Regupol Everroll Performance gummigulve er modstandsdygtig overfor tunge belastninger og hårde stødpåvirkninger, som normalt ville beskadige konventionelle gulve og underlag.

Skridsikkerhed. Everroll gummigulve opfylder kravene til skridsikkerhedsklasse R9: ”Sikkert fodfæste under løb og spring og tilstrækkelig glideevne ved stopbevægelser”. Dette medfører en ideel balance mellem skridsikkerhed til forhindring af ulykker og en let glideevne ved pludselige stopbevægelser under sportsudøvelse. Herved forebygges snubleulykker forårsaget af for høj eller for lav skridsikkerhed.
Et Everroll gummigulv er nem at udlægge. Det fastlimes enten på et bæredygtigt underlag som en gængs elastisk gulvbelægning eller udlægges løst uden brug af lim.