Info om udstyret

Professionel Styrke 

Professionelt styrke udstyr, er udstyret for den bruger, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Ligeledes er dette udstyr det eneste rigtige valg, hvis det skal bruges til et træningscenter hvor der er mange brugere der benytter udstyret hver dag. Men også vigtigt hvis man ønsker noget driftsikkert udstyr som kan fungere i mange år, med minimal vedligeholdelse/reparationer. Det profesionelle udstyr er det udstyr som er bedst egnet til f.eks. genoptræning. Biomekanisk giver udstyret mindst mulighed for ledskader, da det er bygget mere præcist, og med flere muligheder for div. indstillinger som sikre en optimal tilpasning til de forskellige brugere som benytter udstyret. Som vi plejer at sige: Hvis kroppen skal trænes professionelt, kræver det professionelt udstyr!

På dette udstyr er der ofte ingen max. brugervægt angivet. Og heller ingen max. benyttelses tid/pr. dag.

Semi pro styrke

Semi pro styrke udstyr, er udstyret for den bruger der ved hvad han/hun vil! Udstyret giver ofte brugeren den samme oplevelse under træningen som, hvis brugeren trænede i et professionelt fitnesscenter.
Udstyret kan dog ikke holde til ligeså mange mange timers brug som prof. Max. 5 timers brug pr. dag. Men husk også på at det "kun" koster ca. det halve af pro udstyr.  


Hjemmeudstyr styrke

Brugeren er den der ofte ikke træner så meget, men bare lige vil have lidt ekstra træning derhjemme. Tag ikke fejl af dette udstyr! Men det har ikke samme holdbarhed som semi pro udstyr.
Men udstyret koster også mindre end semi pro.
Ofte kan det "kun" holde til 1-2 timers brug pr. dag.


Professionel Cardio

Professionelt Cardio udstyr, er udstyret for den bruger, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Ligeledes er dette udstyr det eneste rigtige valg, hvis det skal bruges til et træningscenter hvor der er mange brugere der benytter udstyret hver dag. Men også vigtigt hvis man ønsker noget driftsikkert udstyr som kan fungere i mange år, med minimal vedligeholdelse/reparationer. Det profesionelle udstyr er det udstyr som er bedst egnet til f.eks. genoptræning. Biomekanisk giver udstyret mindst mulighed for ledskader, da det er bygget mere præcist. Som vi plejer at sige: Hvis kroppen skal trænes professionelt, kræver det professionelt udstyr!

På dette udstyr er der en max. brugervægt på min. 180 kg.

 

Semi pro Cardio

Semi pro kondition udstyr, er grejet for den bruger der ved hvad han/hun vil! Udstyret giver ofte brugeren den samme oplevelse under træningen som, hvis brugeren trænede i et professionelt fitnesscenter.
Udstyret kan dog ikke holde til ligeså mange mange timers brug som prof. Max. 5 timers brug pr. dag. Men husk også på at det "kun" koster ca. det halve af pro udstyr. Holdbarheden er min. 150-180 kg. brugervægt.

Hjemmeudstyr cardio

Brugeren er den der ofte ikke træner så meget, men bare lige vil have lidt ekstra træning derhjemme. Tag ikke fejl af dette udstyr! Men det har ikke samme holdbarhed som semi pro udstyr.
Men udstyret koster også mindre end semi pro.
Ofte kan det "kun" holde til 1-2 timers brug pr. dag.
Holdbarheden er min. 110-150 kg. brugervægt.


Interaktiv Motion

Interaktivt motionsudstyr giver brugeren mulighed for at interagere med sit træningsredskab på sådan en måde at træningsredskabet styre en elektronisk skærm. f.eks. et computer spil eller andet. Lidt som man kender det fra Wii.

Forskellen fra Wii er dog at ved vores redskaber skal man faktisk bestille noget, før man kan f.eks kan spille et computer spil.

Interaktiv motion er inspirerende, motiverende motionsform, faktisk er det muligt at leve sig så meget ind i f.eks. spil at der helt glemmes at der dyrkes motion. Hvilket er en fordel for dem som er lidt svære at motivere til at dyrke motion.

Fremtidens motions form, helt sikkert!


Løse vægte & vægtstænger

Køb dig et komplet vægsæt så du aldrig kommer til at mangle belastning til dine muskler.

Her er et væld af muligheder, alt fra enkelt håndtag og til komplette vægtsæt med de populære olympiske dimensioner, 50 mm.


Tilbehør

Ingen kæde er stærkere end det svageste led! Sørg for at du også har købt dit "hjælpe grej". For små penge kan du få meget mere ud af dine anstrengelser. Og størrer bøffer! 


Bænke

En god og solid bænk er et godt fundament for din muskelopbyggende træning som bør være sikker og effektfuld! Sørg derfor at din nyindkøbte bænk er solid og stabil. Det er vores ;-).

Her findes et væld af muligheder, alt fra den fladeste og simpleste bænk, til den mest avancerede model, som kan både det ene og andet, bare ikke lave kaffe!

Opbevaring

Få styr på dine vægte, så du altid kan finde det du skal bruge. Og så der det også godt ud, at der er ryddeligt! Vi har mange muligheder for opbevaring alt fra kettlebells og til vægtstænger mm.


Gulve

Er du en person der synes at det er fedt med pæne trægulve, eller er du bare én der ikke kan holde fast på dit frivægt grej, ja så er et beskyttende gulv lige sagen. Vi fører forskellige modeller som nok kan stille dig tilfreds.